Üvegmozaik 11. kerületi raktárról azonnal! Mozaik csempe, üvegmozaik burkolatok, spanyol mozaik, dekor mozaik, egyedi mozaikok.

Mozaik csempe raktárról azonnal


Budapest 11.ker. Hunyadi J. u 162.



  Vissza a főoldalra


ÉPÍTETT KÁDAK ÉS ZUHANYZÓK

Előfordulhat, hogy a fürdőszoba kialakításakor - az óriási választék ellenére is - mégis valami teljesen egyedit, különlegeset szeretnék, olyat, ami nincs másnak, ami csak a miénk, egyes-egyedül.

Ilyenkor kerül elő  a papír és a ceruza, születnek álmok épített kádról, különleges zuhanyzóról, izgalmas polcrendszerekről. Az álmok nyomában pedig rögtön ott  a  kérdés, mindez vajon reális, és megvalósítható-e? A válasz - igen...

Létezik ugyanis egy építési rendszer, mellyel egyszerűen, gyorsan és látványosan alakíthatjuk ki fürdőszobánkat, anélkül, hogy az felfordulással kosszal és rendetlenséggel járna.

A WEDI építőlemezekkel nem probléma a tökéletes derékszög, a kecses pozitív - vagy negatív ív, a karcsú pengefal, amiket azután, a izgalmasan használható, és szintén bármire képes apró üvegmozaikkal burkolhatunk.

A Wedi építőlemezek felépítésüknek köszönhetően kellően szilárdak és a nedvességre érzéketlenek, ezért alkalmasak a magas párataratalom és hőmérséklet kordában tartására. Emiatt gazdaságosan, biztonságosan és esztétikusan építhetünk belőlük gőzkabinokat is a legkülönfélébb extrákkal (pihentető fényjáték, masszázs fúvókák, stb.), burkolatokkal, gépészeti felszereltséggel.

A hagyományos építőanyagokkal szemben sokkal könnyebbek, gyorsabban, tisztább munkavégzéssel, precízebben és azonnal burkolható módon alkalmazhatók.