Üvegmozaik 11. kerületi raktárról azonnal! Mozaik csempe, üvegmozaik burkolatok, spanyol mozaik, dekor mozaik, egyedi mozaikok.

Mozaik csempe raktárról azonnal


Budapest 11.ker. Hunyadi J. u 162.  Vissza a főoldalra


ZÖLDBERUHÁZÁS A VILÁG EGYIK LEGJELENTŐSEBB BANKCSOPORTJÁNÁL

Zöldmezős  beruházás keretében valósult meg a közelmúltban a 21. századi, különleges belsőépítészeti kialakítású MARCQUAIRE BANK'S sidney-i épülete. A legszigorúbb fenntarthatósági és energiahatékonysági szabványoknak maximálisan megfelelő innovatív épület, JAMES FITZPATRICK és a DESIGN PRINCIPAL tervezésében készült.

 

Tervezésénél  a legfontosabb szempontok, az innovatív és progresszív energetikai megoldások voltak, melyek nyomán, az épület vitathatatlanul egyike a világ legfejlettebb és legenergia-hatékonyabb munkahelyének. Belsőépítészeti kialakítása több, mint érdekes. Első pillantásra több gondolat is felmerül, egyrészt, az egymás felett függőlegesen elhelyeztt köcka alakú irodáival és tárgyalóival, akár egy görög falu, másrészt a központi rész csúcsában összefutó hatalmas belmagassága révén, akár egy modern katedrális, de ugyanakkor asszociálunk egy hipermodern,  jövőszázadi űrállomásra is. 

 

Maga a 33 000 négyzetméteres irodaépület, valójában két kisebb irodaépületből áll, melyeket központi üveg átrium kapcsol össze, 3300 fős munkacsapattal, állami- lakossági- és kereskedelmi részlegekkel.  Az itt dolgozók nincsenek helyhez kötve, minden technológia eszköz - laptop, USB port, Wi-Fi, laptopok - teljesen szabadon, korlátozás nélkül, abszolút rugalmasan mozgathatók.

A MaRCQUAIRE BANK'S a legfinomabb szintű részletességgel, erőlködés mentesen, és laza nagyvonalúsággal integrálja a tisztaformákat a és vonalakat egy "kereskedelmi üvegdobozba" - így juttatva világosan érvényre a funkciókat az OFFICE DESIGN V2 minősítésű irodában, ami egy 6 zöldcsillagos világelső minősítés, ami jelenleg a legmagasabb környezeti és energia-hatékony épületértékelés.