Üvegmozaik 11. kerületi raktárról azonnal! Mozaik csempe, üvegmozaik burkolatok, spanyol mozaik, dekor mozaik, egyedi mozaikok.

Mozaik csempe raktárról azonnal


Budapest 11.ker. Hunyadi J. u 162.  Vissza a főoldalra


 ÜVEGMOZAIK MEDENCE - A KREATÍV LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA  

 

Az épített medencék legszebb burkolata az üvegmozaik, mely számos fantasztikus lehetőséget rejt a kreatív tervezők kezében. Az átlagosan 2 x 2 cm-es üvegmozaik verhetetlen tulajdonsága,  hogy alkalmazásukkal bármilyen egyedi forma, egészen kis rádiuszú pozitív, vagy negatív ív, hajlat, sziget, oszlop, de akár pihenőpad is makulátlan minőségben burkolható.

A 30 x 30 cm-es papírra aplikált mozaikszemekkel egyrészt könnyen és gyorsan lehet burkolni, másrészt, ha mintára vágyunk, azt gyárak kész motívumai mellett, a tervezők készek egyedileg is, kimondottan a mi elképzelésünk szerint elkészíteni. 

 

Ezek a minták lehetnek szóló motívmok, állatok, virágok, pop-art, vagy abstrakt minták a medence alján, de lehetnek akár annak falán körbefutó elegáns díszítő csíkok, listellók is.

Az üvegmozaik alkalmazásakor nincs szükség külön szegély- sarok- vagy speciális elemekre, ezek a részletek könnyedén megoldhatók az apró szemekkel.

 

A mozaik medencék tekintetében napjainkban minden eddig "megszokott rend és trend" megdőlni látszik, hisz ezidáig teljességgel elképzelhetetlen színek és m inták kerültek a medence burkolás fókuszába. Így találkozunk manapság ergyre gyakrabban fehér, zöld, és homokszín medencékkel, de egyre gyakoribb  a meghökkentő vörös, és fekete mozaikos medence is.

Ennek a trendnek talán legmerészebb vállakozását Koh Samuin találjuk, ha vetünk egy pillantást, az 5 csillagos minimalista szálloda, a The Library  naranccsak kombinált, égővörös medencéjére...