Üvegmozaik 11. kerületi raktárról azonnal! Mozaik csempe, üvegmozaik burkolatok, spanyol mozaik, dekor mozaik, egyedi mozaikok.

Mozaik csempe raktárról azonnal  Vissza a főoldalraÚjdonságokCERSAIE 2014


Néhány napja zárult és sok érdekes látnivalóval gazdagította design világunkat a legnagyobb fürdőszoba, burkolat és szaniter vásár, a bolognai 

CERSAIE.

A burkolatok terén a legszembetűnőbb irányvonal a hatszögletű csempék, padlólapok és MOZAIKOK piacra törése volt. A szinte mindenhol robbanásszerűen megjelenő burkolatforma azonban sok esetben még több izgalmat tartogatott, hisz nem egyszer 3D-s igazi térbeli attrakcióként bűvölte a nagyérdeműt... A legtöbb fal szinte hullámzott az idén egyre színesebbé vált jellegzetes, geometrikus formájú lapok alatt.

A múlt évhez hasonlóan továbbra is hangsúlyos elem volt a kiállításon a számtalan cementlap variáció, valódi cementlap és azokra megszólalásig hajazó greslap formájában egyaránt. Hogy ez a trend mennyire tartotta idén is magát, arra legjobb bizonyíték talán a BISAZZA standja volt, ahol legalább akkor teret kaptak az idei újdonságok, a gyönyörű cementók, a tradicionális, és méltán világhírű mozaikképek mellett.

A mozaikok a legtöbb kiállítónál különlegesen szép, és kreatív művészi mozaikokként jelentek meg. Rengeteg mintás dekormozaik keverék különféle technikával készült többek között a fototechnika is egyre több burkolaton látható. Érdekes volt a  mozaikok felületét elnézni, Zsolnay híres eozinjára emlékeztető, irrizáló zöldes, szivárványos színekben pompáztak, és összességében is jellemző volt a mozaikok szivárványos színhatása, az arany, a bronzos, az oxidos és egyéb fémes árnyaltok dominanciája.